Totalentreprise & hovedentreprise

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

I tæt samarbejde med kunden, sørger vi for at skræddersy en løsning, der lever op til alle ønsker og behov. Vores team af håndværkere sørger for et hurtigt, professionelt og effektivt arbejde, og vi rydder altid pænt op efter os selv.

  • Vi kommer altid til tiden og vi aflevere altid til tiden

  • Vi tænker aldrig ‘det går nok’ fordi vi går ikke på kompromis

  • Vi lever af tilfredse kunder så vi går ofte den ekstra mil

Professionelle samarbejdspartnere

Hvad enten det drejer sig om totalentreprise eller hovedentreprise, lægger vi stor vægt på at samarbejde tæt med vores kunder for at sikre, at alle ønsker og krav bliver opfyldt til fulde. Vi forstår vigtigheden af at overholde både tidsfrister og budgetter, og vores mål er altid at levere et slutprodukt, der ikke blot møder, men overgår dine forventninger.

Hos Tømrerfirmaet Stoffregen er vi også kendt for vores dygtige samarbejdspartnere. Vi arbejder sammen med nogle af branchens bedste leverandører og underleverandører, hvilket sikrer, at alle aspekter af din totalentreprise eller hovedentreprise håndteres professionelt og med den højeste standard.

Få et skræddersyet tilbud i dag

Har du brug for en professionel til at varetage din totalentreprise eller hovedentreprise? Tøv ikke med at kontakte vores eksperter allerede i dag. Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning fra A-Z. Hos os er du garanteret en partner, der yder sit bedste for at opnå din fulde tilfredshed. Din tømreropgave er i trygge hænder hos os. Kontakt os på telefon 40 42 07 97, eller send en mail til us@t-ns.dk.

Vi er godt anmeldt

Hvad siger vores kunder?

Indhent et tilbud

Kontakt os

  • Tømrerfirmaet Stoffregen

    Københavnsvej 8,
    4800 Nykøbing Falster
    CVR: 44078082