Nyt tag

Professionelt og grundigt tagarbejde

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

I tæt samarbejde med kunden, sørger vi for at skræddersy en løsning, der lever op til alle ønsker og behov. Vores team af håndværkere sørger for et hurtigt, professionelt og effektivt arbejde, og vi rydder altid pænt op efter os selv.

  • Vi kommer altid til tiden og vi aflevere altid til tiden

  • Vi tænker aldrig ‘det går nok’ fordi vi går ikke på kompromis

  • Vi lever af tilfredse kunder så vi går ofte den ekstra mil

Vælg en erfaren tømrer til dine tagopgaver

At udskifte, renoverer eller bygge nyt tag er en større opgave, der som oftest involverer en større planlægningsproces samt et større budget. Det er derfor vigtigt, at du vælger en tømrer, som du har tillid til, og som ved, hvordan opgaven skal gribes an. I Tømrerfirmaet Stoffregen har vi mange års erfaring inden for tagarbejde og har derfor oparbejdet en stor ekspertise, hvilket gør os i stand til at kunne løse langt de fleste typer tagopgaver hurtigt og effektivt.

Få et skræddersyet tilbud på nyt tag

Står dit tag til snart at skulle udskiftes? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. I Tømrerfirmaet Stoffregen kan vi hjælpe dig med alt fra koordinering af opgaven, indkøb af byggematerialer samt udførsel af tagarbejdet. Du kan derfor blot læne dig tilbage, da du er i trygge hænder med os på holdet. Du kan kontakte os på telefon 40 42 07 97 eller ved at sende os en mail på us@t-ns.dk. Alternativt er du også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Vi er godt anmeldt

Hvad siger vores kunder?

Indhent et tilbud

Kontakt os

  • Tømrerfirmaet Stoffregen

    Københavnsvej 8,
    4800 Nykøbing Falster
    CVR: 44078082