Ombygninger

Vi ombygger din bolig ud fra dine ønsker og behov

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

I tæt samarbejde med kunden, sørger vi for at skræddersy en løsning, der lever op til alle ønsker og behov. Vores team af håndværkere sørger for et hurtigt, professionelt og effektivt arbejde, og vi rydder altid pænt op efter os selv.

  • Vi kommer altid til tiden og vi aflevere altid til tiden

  • Vi tænker aldrig ‘det går nok’ fordi vi går ikke på kompromis

  • Vi lever af tilfredse kunder så vi går ofte den ekstra mil

Håndværk i høj kvalitet

I Tømrerfirmaet Stoffregen udfører vi næsten alle former for ombygninger, og vores mål er at levere de bedste resultater. Vi stræber altid efter at levere et effektivt stykke arbejde dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Som kunde er du både dig og dine ønsker i fokus, hvilket betyder at du kan forvente at blive mødt af en dygtig og serviceminded håndværker uanset størrelsen på din opgave. Som tømrerfirma gør vi en dyd ud af løbende at holde os opdateret på nyeste teknologier og metoder i markedet, således at du får en resultat du kan være 100% tilfreds med.

Kontakt os og hør mere

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med ombygninger, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er med dig hele vejen og hjælper gerne med både råd og vejledning undervejs i processen. Du kan kontakte os på telefon 40 42 07 97 eller du kan skrive en e-mail til os på us@t-ns.dk. Alternativt er du også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Vi er godt anmeldt

Hvad siger vores kunder?

Indhent et tilbud

Kontakt os

  • Tømrerfirmaet Stoffregen

    Københavnsvej 8,
    4800 Nykøbing Falster
    CVR: 44078082