Renoveringer

Vi specialister i skræddersyet løsninger

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

I tæt samarbejde med kunden, sørger vi for at skræddersy en løsning, der lever op til alle ønsker og behov. Vores team af håndværkere sørger for et hurtigt, professionelt og effektivt arbejde, og vi rydder altid pænt op efter os selv.

  • Vi kommer altid til tiden og vi aflevere altid til tiden

  • Vi tænker aldrig ‘det går nok’ fordi vi går ikke på kompromis

  • Vi lever af tilfredse kunder så vi går ofte den ekstra mil

God kundeservice fra start til slut

Hos Tømrerfirmaet Tømrerfirmaet Stoffregen tager vi alle vores kunder med gennem hele processen, når vi står for renoveringer. Vi starter altid med en god dialog, hvor vi kan få et overblik over projektets omfang. Det giver os muligheden for at levere en skræddersyet plan og et tilbud, der matcher projektet.

Vores fokus er på godt håndværk. Vi benytter derfor kun de bedste materialer på markedet. Det sikrer dig en renovering af højeste kvalitet. Vi lever af glade kunder. Din tilfredshed er vores succes.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores dygtige fagfolk står klar til at føre dine ønsker til renovering ud i livet. Vores arbejde er først færdigt, når du er 100% tilfreds. Kontakt os for et overblik over mulighederne i dit projekt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak på telefon 40 42 07 97 eller på mail us@t-ns.dk. Sammen finder vi en skræddersyet løsning, der matcher dig og dit projekt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi er godt anmeldt

Hvad siger vores kunder?

Indhent et tilbud

Kontakt os

  • Tømrerfirmaet Stoffregen

    Københavnsvej 8,
    4800 Nykøbing Falster
    CVR: 44078082