Tilbygning

Få den plads du drømmer om

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

I tæt samarbejde med kunden, sørger vi for at skræddersy en løsning, der lever op til alle ønsker og behov. Vores team af håndværkere sørger for et hurtigt, professionelt og effektivt arbejde, og vi rydder altid pænt op efter os selv.

  • Vi kommer altid til tiden og vi aflevere altid til tiden

  • Vi tænker aldrig ‘det går nok’ fordi vi går ikke på kompromis

  • Vi lever af tilfredse kunder så vi går ofte den ekstra mil

Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser

En tilbygning kan være alt fra en kompleks udvidelse af din eksisterende bolig til opførsel af et nyt redskabsskur i haven. Uanset hvad, så kan det altid betale sig at finde en erfaren og kompetent samarbejdspartner, så du undgår fejl og mangler. Vælger du os som tømrer til din kommende tilbygning, så er du garanteret at blive mødt af en dygtig og imødekommende fagmand, som stræber efter at leverer et både flot og langtidsholdbart resultat. Vi lytter altid til dine ønsker og behov og skræddersyr derefter en løsning, således at den passer perfekt til dig og din bolig. Vi mener ikke at godt håndværk skal koste en bondegård. Grundet vores store erfaring, kan vi løse de fleste opgaver både hurtigt og effektivt, hvilket betyder at vi kan tilbyde håndværk i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Få et uforpligtende tilbud på en ny tilbygning

Som erfaren tømrer kan vi hjælpe dig med alt fra opførsel af en ny carport til en udvidelse af boligen, således du kan få et ekstra værelse, større spisestue eller lignende. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 42 07 97 eller sende os en e-mail på us@t-ns.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Vi er godt anmeldt

Hvad siger vores kunder?

Indhent et tilbud

Kontakt os

  • Tømrerfirmaet Stoffregen

    Københavnsvej 8,
    4800 Nykøbing Falster
    CVR: 44078082