Nybyg

Dygtig tømrer der aldrig går på kompromis med kvaliteten

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

I tæt samarbejde med kunden, sørger vi for at skræddersy en løsning, der lever op til alle ønsker og behov. Vores team af håndværkere sørger for et hurtigt, professionelt og effektivt arbejde, og vi rydder altid pænt op efter os selv.

  • Vi kommer altid til tiden og vi aflevere altid til tiden

  • Vi tænker aldrig ‘det går nok’ fordi vi går ikke på kompromis

  • Vi lever af tilfredse kunder så vi går ofte den ekstra mil

Fokus på den gode dialog

Vi er et tømrerfirma, der lægger vægt på en god dialog gennem hele processen. Det er med til at sikre, vi kan leve 100% op til vores kunders forventninger. Vi starter altid ud med at spore os ind på ønsker og behov, så vi kan lægge en klar plan for projektet. Det skaber tryghed, da du som kunde hele tiden har et klart overblik samtidig med, at du ved, præcist hvad du betaler for.

Vi er kendt for at løbe de ekstra meter for kunderne. Vi lever af glade kunder, og din tilfredshed er vores succes. Du hører os aldrig sige “det går nok”. Vi tager ansvar for, at alle små detaljer bliver lavet til perfektion, når vi står for dit nybyggeri.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du på udkig efter et tømrerfirma, der altid leverer et kvalitetsresultat til tiden? Tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige fagfolk står klar til at vejlede dig med udgangspunkt i dit projekt. Vi er eksperter i skræddersyet løsninger.

Du er meget velkommen til at kontakte os for en snak på telefon 40 42 07 97 eller på mail us@t-ns.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi er godt anmeldt

Hvad siger vores kunder?

Indhent et tilbud

Kontakt os

  • Tømrerfirmaet Stoffregen

    Københavnsvej 8,
    4800 Nykøbing Falster
    CVR: 44078082